Pipelife Finland Oy

Pipelife Finland on yksi Suomen johtavista LVI- ja sähkötuotteita valmistavista ja markkinoivista yrityksistä. Tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putkijärjestelmät, kaivot, öljynerottimet, jätevesijärjestelmät sekä sähkön- ja kaapelinsuojausjärjestelmät. Pipelife valmistaa ratkaisuja kunnallis- ja kiinteistöteknisiin kohteisiin, teollisuuden tarpeisiin sekä toimii muovituotteiden soimusvalmistajana monille toimialoille.

Pipelife toimii kumppanuusstrategian ohjaamana, jonka ydin on lupausten pitäminen. Tavoitteena on olla kumppanina paras. Yhtenä johtavista toimijoista Pipelife on rakentanut vahvan toimitusketjun ja kumppaniverkoston logistiikassa, sekä asennus-, suunnittelu- ja huoltopalveluissa.

Pipelife työllistää toimipaikoissaan 135 henkilöä ja yhtiön on laajentanut toimintaansa kuluvan vuoden aikana. Pipelifen tavoitteena on olla maailman paras työpaikka. Osoituksena matkan edistymisestä kohtitavoitetta Pipelife Finland on palkittu vuonna 2015 Suomen toiseksi parhaana työpaikkana GPTW vertailussa.

Pipelife valmistaa tuotteet Utajärven, Iin, Jyväskylän, Loimaan, Joensuun ja Haaparannan toimipaikoissa. Pipelife Finland Oy on osa eurooppalaista ja pohjoismaiden johtavaa Pipelife International (www.pipelife.com) muoviputkikonsernia, joka toimii globaalisti 27 maassa.

www.pipelife.fi